Construirea parcului eolian Kostolac, Serbia

Data publicarii : 07 Sep 2018

În cadrul procedurii evaluării impactului asupra mediului în context transfrontieră, pentru proiectul ”Construirea parcului eolian Kostolac”, Serbia, Ministerul Mediului pune la dispoziția publicului următoarele documente în limba engleză, transmise de Ministerul Protecției Mediului din Serbia, conform art.3 și art.4 la Convenția Espoo:

De asemenea, aducem la cunoștința publicului că, în data de 3 octombrie 2018, autoritățile sârbe organizează, în localitatea Pozarevac, Republica Serbia, dezbaterea publică a proiectului.

Propuneri și comentarii pot fi transmise la adresa de e-mail aureliu.dumitrescu@mmediu.ro în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului.

[21.01.2019]
În cadrul procedurii evaluării impactului asupra mediului în context transfrontieră, pentru proiectul „Construirea parcului eolian Kostolac, Serbia”, Ministerul Mediului pune la dispoziția publicului Decizia finală în limba engleză, transmisă de Ministerul Protecției Mediului din Serbia, conform art. 6, para. (2) la Convenția Espoo.
Decizia finală