MMAP supune dezbaterii publice Proiect de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea Planurilor de Management al Riscului la Inundații aferent celor 11 Administrații bazinale de apă și Fluviul Dunărea de pe teritoriul României

Data publicarii : 15 Jul 2016

În  conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Proiect de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea Planurilor de Management al Riscului la Inundații aferent celor 11 Administrații bazinale de apă și Fluviul Dunărea de pe teritoriul României.

Proiect de HG | Nota de Fundamentare Proiect de HG

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 30 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcția Managementul Riscului la Inundații și Siguranța Barajelor.

Menționăm că în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, draft-ul, varianta consolidată și varianta finală a Planului de Management al Riscului la Inundații au fost publicate pe site-ul Ministerului Mediului şi Pădurilor la adresa

http://www.mmediu.ro/articol/stadiul-implementarii-directivelor-europene/388,

pe site-ul Administrației Naționale „Apele Române”, la adresa

http://www.rowater.ro/PMRI/Planul%20de%20Management%20al%20riscului%20la%20Inundatii.aspx?PageView=Shared și pe site-ul Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor la adresa http://www.inhga.ro/-/planurile-de-management-al-riscului-la-inundatiiîncepând cu luna noiembrie 2015.

Persoană de contact este: domnul  Altan ABDULAMIT, Directorul Direcției Managementul Riscului La Inundații Și Siguranța Barajelor, telefon: 0213160531, e-mail: altan.abdulamit@mmediu.ro .